Första dagarna i USA…

Hej på er
 
Nu har vi äntligen kommit in i vår lägenhet där vi ska bo i några veckor.  En härlig lägenhet med en fantastisk vy över Lake Washington och Seattle. Men resan började för 1 vecka sedan med ett litet gäng med massor av väskor…
jul2007 047
 
Första kvällen på plats fick vi ringa till Pizza Hut för att få lite middag och sen när vi vaknade vid 6 så fick tjejerna dela på resten av pizzorna till frukost innan det bar av till närmaste Starbucks för en frukost vid den lilla öppna spisen …
 jul2007 052jul2007 053jul2007 064
 
Detta Starbucks ligger i Bellevue Square som är en mall där tjejerna nog fick lite spel när de upptäckte att alla kul affärer finns under ett tak. Det finns även lite shopping och trevliga affärer nere i Redmond Town Center där tjejerna även hittade ett hörn med lite leksaker. jul2007 069jul2007 070jul2007 074jul2007 076
 
 
Nu har vi börjat lära oss var vi ska handla mat och vi lyckas tom laga mat i vår lilla lägenet i Trails of Redmond.
 
Brjann och tjejerna
 
 

1 thought on “Första dagarna i USA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s