Touchdown i Seatte

Nu har då familjen äntligen landat i Seattle.
När tjejerna upptäckte att det High School Musical 2, Rattatoille och massa andra filmer fanns i lilla skärmen framför dem på planet så insåg de att det kommer nog att gå bra att flyga i 10 timmar.
Caroline bestämde sig för att inte slösa bort denna möjlighet på sömn så hon var den enda av oss som inte sov en stund på vägen över.
 
Efter en snabb hantering i tullen så hittar vi vår Chevrolet Uplander och kör ut i ösregnet …. vi hittade till platsen där vi skulle hämta nycklarna till vår lägenhet men där fanns nyckar till ett hus istället och en lapp som sa att vi får bo i ett hus över helgen och sen in i lägenheten på söndag.  Klockan var runt åtta när vi kom till huset och det var tomt i kylen så ett snabbt telefonsamtal till Pizza Hut fixade lite middag som även fick fungera som frukost dagen efter 🙂
 
Igår var det dags för en lite tour av området så vi hoppade in i bilen med vår "relocation agent" och åkte iväg för lite sightseeing samt öppnade bankkonto och fixade mobiltelefon. Kvällen var det sedan Rockbottom Brewery i Bellevue som fixade middagen innan hela familjen somnade vid 22.
 
Idag är det dags att fixa platt-tången till mamma och Nintendo DS laddare till tjejerna.
 
Bilder kommer senare.
 
Brjann
ps. åkte förbi mitt kontor och insåg att jag kommer att dela ett rum på ca 3 kvadratmeter 😉
 
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s