Sofia 7 år

Äntligen kom 15 april och Sofias födelsedag. Hade det kommit något från Uppsala? Lite orolig var nog Sofia men på morgonen så tog vi oss in i hennes rum med enhel hög med presenter
Sofia7 2008-04-15 001 Sofia7 2008-04-15 002
Jättefina paket och godis från Sverige .. Caroline och Johanna fick lite smått och gott men farmor hade skickat pengar till Sofia… C & J blev lite fundersamma och efter ett par dagar så råkade Caroline hitta ett kuvert i sin bok hon fick .. Tjohoo, "jag kan köpa den där draken på Barnes&Nobles" … J rotade igenom sina tidningar men inte en skymt av ngn sedel… men var det inte en liten rosa väska som följde med "Julia"? Jodå där fanns en sedel så vi åkte på en liten shopping tur.
 
Tillbaka till Sofias födelsedag; traditionen i skolan är att man får en princess krona som man går med hela dagen så hela skolan fick veta att Sofia fyllde 7!  Sofia fick välja var vi skulle äta… det blev TGI Fridays, lite sur blev hon nog för serveringspersonalen sjöng inget som de gör på Red Robin.
Sofia7 2008-04-15 008Sofia7 2008-04-15 010Sofia7 2008-04-15 011
Sofia7 2008-04-15 020
 
 
Idag lördag 10 maj är det dags för Sofias födelsedags kalas med kompisar från klassen. Vi har ett Hello Kitty och gym inspirerat kalas på Pro Club med lekledare hela paketet . Kommer nog lite bilder senare.
 
 
Brekkisarna i Redmon
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s