Tura

Traditionen fortsatte även detta år, vi bokade bord på Aurora kl 1830 och tillbringade dagen i Helsingborg. Det blev en del shopping men framförallt en jättepromenad upp i Kärnan… 155 trappsteg rakt upp i luften och sedan möttes vi av blåst men en härligt utsikt över Danmark och Helsingborg.

Middag på båten blev helt perfekt med god mat och en ny uppsättning M&M gubbar. På väg tillbaka till Strövelstorp så var humöret på topp och chauffören tog E4 istället för E6…. en liten omväg på 4 mil (det var bara 2 mil mellan huset och H-borg)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s